Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Wpisz adres email, aby otrzymywać informację o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
- Przepisy Meksykańskie (4)
- Przepisy Orientalne (33)
Sos Char Siu Barbecue Lee Kum Kee 397g
towar niedostępny
Opis
Sos Char Siu Barbecue Lee Kum Kee 397g
Opis: Sos Char Siu (chiński sos barbecue) znanej firmy Lee Kum Kee w słoiku o pojemności 397g. Gęsty, ciemny sos ze sfermentowanej soi oraz miodu. Jego wyjątkowy słodko-pikantny smak, nada bogatego wymiaru grillowanemu mięsu. Doskonały do marynowania oraz smarowania podczas smażenia, a także dobry do dań stir-fry. Jego niepowtarzalna receptura nadaje orientalny smak.
Składniki: Cukier, woda, sól, miód, sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), pasta z sfermentowanej soi (woda, sól, mąka pszenna, soja), zmodyfikowana skrobia kukurydziana, czosnek, zakwaszacz E260.
Informacje dodatkowe: Produkt zawiera soję i mąkę pszenną - informacja dla alergików.
Produkcja: Chiny
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1058kJ/249kcal
Tłuszcz 0,6g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1g,
Węglowodany 60g,
w tym cukry 54g,
Białko 0,9g,
Sól 11,1g.
Masa netto: 397g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Data ważności: Produkty większości posiadają bardzo długie daty ważności (wyjątkiem są produkty, których specyfika nie pozwala na długą datę przydatności). W celu poznania konkretnej daty, prosimy o zapytanie mailowe.
Dystrybucja: Produkty Orientalne Mateusz Pawełek Arkadiusz Horoszczak S.C. Ujazdowska 78, 47-100 Strzelce Opolskie.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
kalinka
smakuje mi.
BOLONYOKTE
Doskonały do marynowania nadaje niepowtarzalnego smaku.
Wacek T.
Doskonały do marynowania dla tego od zawsze gości w mej kuchni
Bolek 33
Dobry sos
Kazik 99
Moje mięso smakuje jakoś inaczej,dostało dodatkowego smaku.
Kuzar64
Mięso nabrało smaku
Lidia Chymkowska
Wykorzystałam do "Kurczaka w panko z warzywami" z tego przepisu: http://www.chinskieprzepisy.pl/kuchnia-tajska/kurczak-z-warzywami-w-panko - wyszło idealnie, jak "od chińczyka" (cytat z siostrzeńca) :) Zamiast panko, którego akurat nie miałam, użyłam mieszanki bułki tartej i pokruszonych chipsów paprykowych, wyszło rewelacyjnie:) Sam sos gęsty, intensywny w smaku i zapachu. Bardzo polecam.